За нас

CBA е изцяло българска верига супермаркети, оперираща в градовете Варна, Добрич, Нови Пазар, Девня, Долни Чифлик, Белослав, Провадия, Балчик, Каварна, Велико Търново, Стражица, Габрово, Дряново, Русе, Тутракан и София. В отговор на увеличаващото се търсене от страна потребителите, и благодарение на общите усилия на нашите служители и партньори, успяхме да създадем и развием над 50 модернизирани търговски обекта.

На територията на страната функционират и два собствени логистични парка, а всеки град разполага със свои регионални складови бази, с които се подпомагат и координират доставките. Така успяваме да гарантираме стандартизирано качество и асортимент за всеки потребител, посетил нашите обекти.

В супермаркети СВА ще откриете над 700 артикула под собствена марка СВА подбрани хранителни и нехранителни стоки, нужни на всяко домакинство, с отлично качество и на изгодна цена.

Нашата мисия

Мисията на дружеството е да съумее да отговори на промените и предизвикателствата на потребителското търсене като предлага изгодни ценови промоции, приятна среда за пазаруване, отлично обслужване.

Като българска верига, част от нашата мисия винаги ще е да работим съвместно с български търговци и производители. Партнираме си успешно с над 700 контрагента.

Планираме да продължим разрастването на веригата, чрез непрекъснато откриване на търговски обекти в цялата страна, за да сме на разположение на повече потребители. Ще продължим да инвестираме усилия в подобряване качеството на обслужване във всички обекти, ще подобряваме предлагания асортимент и ще създаваме атрактивни ценови оферти. По този начин можем да осигурим успешното присъствие и конкурентно развитие на българският бизнес, в търговията на дребно в България.