СВА ВОДЕН

адрес:  гр. Русе, ул. Воден 11
работно време: всеки ден от 07:00 до 22:00 ч

CBA “Братя Миладинови”

адрес: гр. Русе, ул. Братя Миладинови 4
работно време: всеки ден от 07:00 до 22:00 ч

СВА “Градски хали”

адрес: гр. Русе, ул.Александровска 93
работно време: зимно (от 01.10 до 30.04) всеки ден от 07:00 до 23:00 ч
лятно (от 01.05 до 30.03) всеки ден от 07:00 до 24:00 ч

СВА “ЗДРАВЕЦ”

адрес: гр. Русе, бул.Липник 88
работно време: всеки ден от 07:00 до 22:00 ч