PLAKAT JAMIE

Пазарувайте в супермаркети CBA от 25.10.2018 до 25.01.2019 г., събирайте бонус-стикери или използвайте натрупаната сума в клиентската си карта и купете на промоционална цена продукти с марката Jamie Oliver!

1. Пазарувайте в СВА от 25.10.2018 г. до 25.10.2019 г. и събирайте бонус-стикери!

За всеки 5 лв. от вашата сметка – получавате 1 бонус-стикер директно на касата на обекта СВА, в който сте направили своята покупка.
022_new

2. Със събраните и залепени на обозначените места бонус-стикери или използвайки натрупаните суми в клиентските си карти, имате възможност да закупите избраните от вас продукти с марката Jamie Oliver до 05.02.2018 г. на промоционална цена.

3. Паспортът, който е безплатен, може да намерите на касите в супермаркети CBA.

033_new

4. Може да закупите избрания от вас артикул Jamie Oliver и да спестите до 43 % от редовната му цена като:

съберете и залепите необходимия брой стикери, предайте паспорта на касата

или платете със събраните отстъпки по вашата клиентска карта СВА Club card

5. Продуктите Jamie Oliver може да закупите и на редовна продажна цена без да използвате натрупаните суми в клиентските си карти и без да събирате бонус-стикери.

044_new

6. Попълнените паспорти с бонус-стикери не могат да бъдат копирани или заменяни срещу паричната им равностойност. Те могат да бъдат използвани единствено за целите на промоцията.

7. Паспортите ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.

055_new

8. CBA си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на форсмажорни обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевременно ще уведоми своите клиенти.

9. CBA си запазва правото да променя правилата на акцията във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевремено ще уведоми своите клиенти. Промоцията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки правила има само указателна цел.

10. CBA не носи отговорност за загубени паспорти, стикери и клиентски карти.

11. СВА си запазва правото да прекрати промоцията във връзка с изчерпване на количествата, като обяви предварително информацията на сайта и в магазинната мрежа.

12. Участващи обекти в кампания вижте: тук

В кампанията неучастват супермаркети СВА Синчец, СВА Спортна зала,  СВА Трошево 2, СВА Делифинариум, СВА Христо Ботев, СВА Мир 40, СВА Home.

Организатори на промоцията: „ЦБА АД“ и „Ню Вижън бутик“ ЕООД. 

За въпроси и рекламации относно продуктите: office@nvb-bg.com или 02 962 86 86