Пазарувайте в супермаркети СВА от 07 Март до 05 Юни 2018 г.! Събирайте бонус-стикери и се обзаведете с висококачествената колекция от чанти и пътни аксесоари на швейцарската марка SWISS OAK. Тя е вдъховена от швейцарското качество, надеждност и иновативност. Насочена е към хората, които търсят простотата на фунционалния дизайн, но не пренебрегват индивидуалността на собственият си дух. Продуктите на SWISS OAK са перфектно създадени, за да допълват ежедневното ни преживяване, където и да ни отведе то, чрез своята прецизност към детайлите, иновативност и висококачествени материали.

 0001

0002

\

Защо да изберем SWISS OAK?

  • Прецизност към детайлите

  • Иновативност

  • Висококачествени материали

  • Швейцарско качество

    Продуктите на SWISS OAK съответстват на международните стандарти за качество и безопастност.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ:

1. Пазарувайте в СВА от 07.03.2018 г. до 05.06.2018 г. и събирайте бонус-стикери! За всеки 5 лв. от вашата сметка – получавате 1 бонус-стикер директно на касата на обекта СВА, в който сте направили своята покупка.

2. Със събраните и залепени на обозначените места бонус-стикери или използвайки натрупаните суми в клиентските си карти, имате възможност да закупите избраните от вас продукти с марката SWISS OAK до 19.06.2018г. на промоционална цена.

3. Паспортът, който е безплатен, може да намерите на касите във всички супермаркети CBA.

4. След като съберете и залепите необходимия брой бонус-стикери, предайте паспорта на касата или платете с клиентската си карта избрания от вас артикул SWISS OAK и спестете 50% от редовната цена.

5. Продуктите от серията SWISS OAK може да закупите и на редовна продажна цена без да използвате натрупаните суми в клиентските си карти и без да събирате бонус-стикери.

6. Попълнените паспорти с бонус-стикери не могат да бъдат копирани или заменяни срещу паричната им равностойност. Те могат да бъдат използвани единствено за целите на промоцията.

7. Паспортите ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.

8. CBA си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевремено ще уведоми своите клиенти.

9. CBA си запазва правото да променя правилата на акцията във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевремено ще уведоми своите клиенти. Промоцията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки правила има само указателна цел.

10. CBA не носи отговорност за загубени паспорти, стикери и клиентски карти.

11. СВА си запазва правото да прекрати промоцията във връзка с изчерпване на количествата, като обяви предварително информацията на сайта и в магазинната мрежа.