Taloni-CBA-2018_preview5-003

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

1. Пазарувайте в СВА от 25.06 до 30.09.2018 г. и събирайте бонус-стикери! За всеки 5 лв. от вашата сметка – получавате 1 бонус-стикер директно на касата на обекта СВА, в който сте направили своята покупка.

2. Със събраните и залепени на обозначените места бонус-стикери или използвайки натрупаните суми в клиентските си карти, имате възможност да закупите избраните от вас продукти с марката BOSCH до 10.10.2018 г. на промоционална цена.

3. Паспортът, който е безплатен, може да намерите на касите в супермаркети CBA.

4. Може да закупите избрания от вас артикул BOSCH и спестете до 35% от редовната му цена като:

  • съберете, залепите необходимия брой стикери, предайте паспорта на касата
  • или платете със събраните отстъпки по вашата клиетска карта CBA Club card

5. Продуктите BOSCH може да закупите и на редовна продажна цена без да използвате натрупаните суми в клиентските си карти и без да събирате бонус-стикери.

6. Попълнените паспорти с бонус-стикери не могат да бъдат копирани или заменяни срещу паричната им равностойност. Те могат да бъдат използвани единствено за целите на промоцията.

7. Паспортите ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.

8. CBA си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевремено ще уведоми своите клиенти.

9. CBA си запазва правото да променя правилата на акцията във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевремено ще уведоми своите клиенти. Промоцията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки правила има само указателна цел.

10. CBA не носи отговорност за загубени паспорти, стикери и клиентски карти.

11. СВА си запазва правото да прекрати промоцията във връзка с изчерпване на количествата, като обяви предварително информацията на сайта и в магазинната мрежа.

Taloni-CBA-2018_preview5-002