Гарантиран и утвърден начин да

достигнете до желаните клиенти

Направете нашите клиенти и ваши! Предствете им кои сте вие, с какво вашите продукти или услуги са по-различни, кои са вашите предимства!

Рекламата при нас е изпитан и утвърден начин да привлечете и задържите вниманието на потребителите.

Печатна реклама

Всяка седмица почти милион домакинства получават своята брошура СВА в пощенските кутии или в търговските обекти напълно безплатно в над 15 града в България. 

Радио реклама

СВА разполага с вътрешна озвучителна уредба, по която се излъчват музика и реклама. Радио СВА звучи във всички над 50 супермаркета в цяла България ежедневно. Вашият рекламен спот може да бъде чут от постоянния клиентопоток във всеки един магазин. Излъчванията са целодневни и могат да бъдат на интервал, допълнително договорен с нас. Така без допълнително да ангажирате вашите потенциални потребители, те могат да разберат за вас докато пазаруват ежедневните си покупки. Изследванията показват, че 60 % по-вероятно е слушател да запомни една реклама, именно докато върши друга физическа дейност.

Външна реклама

Билборд-рекламата предоставя 24-часова публичност за обществеността. Няма друг вид реклама, която за такава цена да достигне до толкова широка аудитория. Тя генерира повторение и е добър метод за поддържане на вашата марка. По този начин вашата фирма, продукти и промоции ще бъдат забелязани, разпознаваеми, запомнени и предпочитани от хиляди потребители. Билборд-рекламата е начин да покажете на потребителите защо да изберат вас, а не конкурентите.

Предлагаме наемането на билборд-позиции в градовете Варна, Велико Търново, Габрово и др. Локациите са на възлови кръстовища и големи булеварди, в оживени квартали, с идеална видимост.

Билборд-позиции предлагаме и по фасадите на търговски ни обекти.

Он-лайн реклама

Онлайн рекламата позволява по-прецизно таргетиране от всички останали реклами. Освен това тя предоставя възможността за моментна реакция, т.е директно посещение на сайта на компанията и разглеждането му. Измерването на ефекта при интернет рекламата е много лесно. Онлайн маркетингът има и положителни последващи ефекти, тъй като доволните клиенти несъзнателно продължават да рекламират продуктите, като споделят впечатления в социалните мрежи, различни блогове и форуми. Не на последно място онлайн рекламата позволява използването на последните технологии – таблети и различни мобилни устройства, като така достига до още по-широка аудитория.

Предлагаме ви възможността за обща рекламна кампания:

– реклама в сайта ни;

реклама във фейсбук страницата ни;

– в различни интернет сайтове.

Реклама на мястото на продажба/ Директна реклама

Едно от най-големите предимства при този тип реклама е, че вече избрали и влезли в своя магазин, клиентите са се доверили и са склонни да се доверят на предложенията, които ще им отправите. Водеща роля разбира се има и импулсивната покупка, ако продуктът ви се предлага директно в търговския обект. Рекламата на мястото на продажба предоставя възможност за прецизно таргетиране, гъвкавост, контрол, силно персонално въздействие. Други предимства на този тип реклама са: много по-слаба конкуренция, липса на значителен информационен шум, висока степен на реакция, възможност за измерване на резултатите.

В нашите търговски обекти предоставяме възможности за:

брандиране;

поставяне на рекламни материали;

информационни промоции и  др.

Наем на търговски площи

При нас ще намерите изгодни оферти за наем на търговски или бизнес площи, както самостоятелни помещения, така и специализирани площи в предкасова зона. Размерът на наеманата площ е според изискванията на наемателя. Предоставяме възможност и за преустройства, според желанията.

Наемането на търговски площи при нас е сигурен начин, че нашите клиенти ще станат и ваши!

За повече подробности се свържете с нас на: 052/463 065 и varnacba@gmail.com