Oтдавна сме се убедили в ползите от добрата храна, било по отношение на здравето, красотата или пък като повод да се съберем с добра компания и да се заредим с настроение. Именно поради това се погрижихме да подсигурим за нашите клиенти прясна риба.Всички знаем, че рибата е здравословен източник на протеин, освен това е богата на Омега 3 мастни киселини, които спомагат за намаляването на холестерола и съответно намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания.

marquee-slider1

През зимния сезон рибата е отличен източник на витамин D, който пък поддържа имунната система, заздравява костите и укрепва мозъка.

Интересен факт е, че народите, които се изхранват предимно с морски дарове и риба имат по-висока средна продължителност на живота, по-малко заболели от сърдечно-съдови и ракови заболявания и като цяло са с по-добро общо здравословно състояние.

А е всеизвестно, че диетолозите силно препоръчват включването на риба към диетите, които голяма част от дамите спазват.

1img_8486

Дали ще изберете да консумирате риба заради ниското съдържание на калории, заради ползите й за здравето или защото обичате аромата на море и слънце, който ни пренася в топлите летни дни….

За нас причината не е от значение, по – важното е, че в нашите обекти винаги ще намерите разнообразиие от прясна риба на атрактивни цени.

А ето и обектите, в които предлагаме винаги прясна риба и морски дарове:

СВА Аспарухово – гр.Варна, кв.Аспарухово, Сити център ет.1

СВА Тракия – гр.Варна, ул.Янкул Войвода 24

СВА Чайка парк – гр.Варна, жк.Чайка бл. 27

СВА Базар Левски – гр. Варна, бул. Васил Левски 35

СВА Гръцка махала –  гр. Варна, ул.Св. Климент №25

СВА Възраждане 1  – гр. Варна, кв. Възраждане срещу бл. 68