български производителЗа всеки български производител – любя, тача и милея…

 

Ние, от супермаркети СВА, сме българска верига и винаги сме поставяли родните производители и продукция на първо място.

И тази година няма да изневерим на дългогодишните ни български партньори и ще предлагаме за предстоящите празници само родно агнешко месо, български яйца, свежи зеленчуци и плодове и богато разнообразие основни хранителни продукти.

Агнешкото месо се доставя директно от месните кланници, като основните са разположени в близост до Добрич и София. Така гарантираме, че месото ще бъде максимално прясно и свежо.

Българските яйца се добиват от няколко птицеферми в страната, като част от тях са разположени в близост до Варна и Свищов.

Традицията повелява за Великден да имаме и вкусни козунаци. Доверихме се на български производител, водещ в сферата на тестените изделия, да изработи нашата собствена марка козунаци, за да гарантираме отлично качество и вкус, на най-добра цена.

Вярваме, че така празниците ще са бъдат по-хубави и с повече усмивки на трапезата.

Повече от 15 години се развиваме на българския пазар. Партнираме си с над 500 български фирми и производители. Не спираме да търсим и предлагаме работа на нови български доставчици и производители, за да дадем максимално поле за реализация на родна продукция и суровини на българския пазар.

Нашите магазини са разположени в над 15 града и обхващат голяма част от територията на страната. Логистичните ни складове са разположени на стратегически места, за да оптимизираме максимално разходите по транспорт и доставка.

Развиваме нашите собствени марки СВА и АКЦЕНТ с родни суровини, като стриктно следим за доброто качество и вкус на продукцията.

Всичките ни усилия са насочени към запазване българската икономика и прогрес на страната.

Ако Вие сте български производител и търсите ново поле за реализация на Вашата продукция, може да се свържете с нас на varnacba@gmail.com.

Вярваме, че когато сме единни и работим заедно, може да постигнем всичко.