Най-важните хора за успеха на верига супермаркети СВА това сте вие – нашите клиенти.Поради тази причина предложихме на няколко от вас да разкажат за себе си, и да отправят своите пожелания за 2018-та година. Благодарим им за отделеното време.

Представяме ви Кремена Бойчева

кремена бойчеваКазвам се Кремена Бойчева от гр.Варна, кв. Аспарухово, на 34г. Майка съм на две деца, момче на 7г. и момиче, което през декември става на 4г.

Защо избрахте супермаркет СВА?

Ежедневието ми е много натоварено покрай грижите за децата, винаги бързаме за някъде, затова CBA-Аспарухово е любимият ни магазин, защото мога да оставя спокойно децата в детския кът да играят, докато аз пазаря. Избирам CBA, защото има всичко необходимо за дома. Има богат асортимент, промоции на достъпни цени, магазинът е голям, атмосферата приятна, мога да разглеждам спокойно без да се притеснявам, че ще стане опашка, а освен това имате интересни томболи и игри. CBA Home също посещаваме, когато ми трябват стоки за дома или нещо за децата .

Като клиент на СВА, може би имате клиентска карта. Какво мислите за системата ни за натрупване на парична стойност по картата и възползвате ли се от нея?

Имам клиентска карта и се възползвам от нея винаги, така или иначе пазарувам всеки ден и докато пазарувам спестявам и пари. На определена сума казвам на децата , че много са слушали и могат да си изберат лакомства като награда (или че CBA ги черпи ).

Обичате ли да приготвяте сама домашна храна? Какво от асортимента ни присъства често на Вашата трапеза?

Не обичам много да готвя и това е още една причина да пазарувам от топлата витрина на CBA. Много продукти от асортимента ви присъстват на нашата трапеза (когато трябва сама да готвя без ваша помощ). Някои от тях са олио, брашно, сок(задължително), яйца, кисело и прясно мляко, кафе, кори за баница и много други.

Имате ли препоръки към нас?

Доволна съм от начина на подреждане и разнообразието на артикулите в магазина и от обслужването на персонала. Ето защо нямам препоръки, тъй като всичко е на ниво .

Как ще посрещнете новогодишните и коледни празници?

Коледните празници ще празнувам със семейството, а новогодишните с приятели, като ще разчитам на CBA за готови ястия :).

Бихте ли желали да поздравите Ваши близки?

Да, искам да поздравя всички мои роднини и приятели, желая им да са здрави и щастливи, защото ако имат тези две неща, ще са истински богати. Пожелавам на CBA да продължава все така да отговаря на очакванията на клиентите си.

Представяме ви Диана Костадинова.

диана костадинова Казвам се Диана и съм от гр.Варна.Съпруга и майка.В момента не работя и отдавам цялото си време и внимание на семейството ми, които за мен са всичко!

Защо избрахте супермаркет СВА?

Обичам да се възползвам от промоционалните предложения на веригата, но за съжаление не мога да го правя толкова често, колкото бих искала, защото в близост до адреса ми няма магазин CBA. Но винаги когато ми се отдаде възможност с радост пазарувам в СВА.

Като клиент на СВА, може би имате клиентска карта. Възползвате ли се от нея?

В кварталът, в който живея няма магазин CBA. Поради тази причина нямам и клиентска карта.Затова пък моите родители и приятели се възползват от такава и са доволни от услугата.

Обичате ли да приготвяте сама домашна храна? Какво от асортимента ни присъства често на Вашата трапеза?

В нашето семейство обожаваме да приговяме храната си сами. Правим го с любов и отдаденост! Стараем се да се храним здравословно и в този смисъл често се насочваме предимно към щандовете с плодове и зеленчуци.

Имате ли препоръки към нас?

С радост Ви приветстваме да заповядате с магазин от веригата и в кв.”Възраждане”1 в гр.Варна!

Как ще посрещнете новогодишните и коледни празници?

Коледните и Новогодишните празници са най-специалните за нас! Носят ни любов топлина и уют! И както всеки път ще празнувам заедно с цялото семейство!

Бихте ли желали да поздравите Ваши близки ?

С най-голяма обич желая на семейство ми, прителите и на Вас, предимно здраве, усмихнати дни, изпълнени с много щастие и любов! Пожелавам на всички топли Коледни празници и успешна Нова година!

Представяме ви Йордан Иванов

Казвам се Йордан Иванов. На 33 години съм. Родом от с. Айдемир, а от 5 години живея в Русе.Щастливо женен и от скоро баща на момченце. Обичам да съм със семейството си през свободното време. Макар и рядко обичам да ходя на риболов.

Защо избрахте супермаркет СВА?

Избрах супермаркет СВА защото е на удобно за мен място. Винаги има това, което искам и търся.

Като клиент на СВА, може би имате клиентска карта. Възползвате ли се от нея?

Да, имам клиентска карта. Събирам си парички в нея при всяка една покупка. Страхотна е.

Обичате ли да приготвяте сам домашна храна? Какво от асортимента ни присъства често на Вашата трапеза
?

Обичам да готвя. Най-често взимам пилешки дробчета, сърца, воденички пилешки пържоли без кожа, свински бут и от сухите мезета.

Имате ли препоръки към нас?

Обичам да участвам в игрите които предлагате, но този път шоколадите на Милка от играта закъсняха.

Как ще посрещнете новогодишните и коледни празници?

Празниците ще бъдат както винаги със Семейството.

Бихте ли желали да поздравите Ваши близки от страниците на списанието ни?

Желая да поздравя моите близки и семейството ми.

Представяме ви Николина Митева

николина митева Пенсионерка съм от скоро, помагам на децата си в отглеждането на двамата ми внука на 9 и 7 год. От Варна съм, но често съм на гости при децата ми, сега съм в София.

Защо избрахте супермаркет СВА?

Стоката в СВА е свежа и на добра цена. Много вкусни са и тестените продукти, изпечени там. Възползвам се и от клиентската си карта.

Обичате ли да приготвяте сама домашна храна? Какво от асортимента ни присъства често на Вашата трапеза?

Основно аз и семействата на децата ми се храним с храна приготвена в къщи, но понякога, когато се налага да се храним извън къщи на излет или на вилата ни, купуваме от апетитните готвени ястия на магазина.

Имате ли препоръки към нас?

Хубаво е в брошурата да имате и талони за отстъпки, както правят на запад това ще стимулира клиентите ви.

Как ще посрещнете новогодишните и коледни празници?

Празниците ще празнувам заедно със семействата на децата ми, а къде ще решат те.