Кариера с СВА

Предоставяме Ви възможност за професионално развитие и перспективи за кариера, в динамична и конкурентна среда.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Развитието на нашите служители е приоритет за нас! Предлагаме на служителите си вътрешно фирмени обучения и програми за специализация и квалификация. За да постигнете желаното развитие във вашата кариера, Ви предлагаме интересно съчетание от професионално обучение и практика.

Дългосрочният успех на фирмата се осланя на непрекъснатото развитие на служителите й. Квалификацията и желанието за обучение и промяна, както и скъсването с рутинните дейности са задължителен фактор за дългосрочно развитие.

Наша основна задача е да обучаваме служителите си и да гиS3700050 развиваме в духа на настоящите и бъдещи цели на фирмата, посредством което да подсигурим бързи темпове на развитие, както и успех на фирмата в дългосрочен план, заедно с това и добра мотивация на служителите. Всеки служител има право на постоянна квалификация и запознаване с новостите в неговата област, както и да разширява и задълбочава познанията си в нея. Всяка година работим върху нови програми за развитие на служителите, които са съобразени с изискванията и целите на фирмата.

Поемаме ангажимент за работна среда, в която заетите места са от най-подходящите кандидати. Служителите получават справедливо възнаграждение на база на техните компетентни умения и реализирането им.