Великден 2021 – Пребори се за Велики отстъпки

Официални правила на играта „Великден 2021!’’

1. Настоящите Официални правила уреждат провеждането на играта „Великден 2021!“ Официалните правила са достъпни за целия период на Играта на www.cbabg.com.

2. Играта се провежда на територията на Република България. Списък с обектите участващи в нея можете да намерите на www.cbabg.com.

3. Пазарувайте в СВА в периода 05.04-16.05.2021 г. и събирайте стикери! За всеки

10 (десет) лв. от вашата сметка получавате 1 стикер. Последващо представяне на касова/и бележка/и, или комбиниране на касови бележки за достигане до минималната стойност от 10 лв., не дава право на получаване на стикер.

4. На касата на всеки магазин СВА в периода на Играта, всеки потребител може да получи безплатно карта-паспорт.

5. Всеки потребител, който е събрал необходимия брой стикери, залепил ги е на обозначените за това места в картата-паспорт има възможност да закупи избран от него продукт на промоционална цена, посочена в картата-паспорт.

6. След като залепите необходимите стикери в картата-паспорт за продукта, който желаете да закупите, изрежете и предайте попълната част от паспорта на касата, заедно с избрания от вас продукт.

7. С един паспорт може да закупите до 2 от продуктите. Може да се ползват неограничен брой карти-паспорт.

8. Събирайте стикери и използвайте попълнените карти-паспорти до 16.05.2021 г.

9. Продуктите могат да бъдат закупени и на регулярни цени, без стикери.

10. Поради засилен потребителски интерес към Играта е възможно някои от промоционалните продукти да се изчерпят временно или постоянно в отделни магазини или в магазинната мрежа. СВА не може да гарантира наличността им във всички свои магазини през целия период на Играта.

11. Картите-паспорт ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.

12. СВА си запазва правото да прекрати промоцията или да промени условията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевременно ще уведоми своите клиенти на сайта www.cbabg.com.

13. СВА не носи отговорност за загубени карти и стикери.

Организатор на играта: „ЦБА“ АД, ЕИК 202420609, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ж.к. „Аспарухово“, бул. „Народни будители“ № 2, ет. 3.

Всички Игри и Кампании

Не искаш да изпускаш нашите промоции?

Абонирайте се за нашият седмичен бюлетин в който ще получавате месечните ни брошури.