CВА CLUB CARDОбщи условия за издаване на клубна карта CBA Club Card можете да намерите тук: Общи условия за издаване на CBA Club Card

КЛУБНА КАРТА CBA CLUB CARD
01
 Какво представлява програмата CBA CLUB CARD?
Какво представлява програмата CBA CLUB CARD?
Клубна карта СВА CLUB CARD ви дава възможност да спестявате, докато пазарувате. Колкото повече пазарувате, толкова по-голяма отстъпка получавате при всяко следващо пазаруване.
02
Как да проверя картовата си наличност?
Как да проверя картовата си наличност?
Наличността на спестената сума по картата може да проверите след като си направите регистрация и въведете номер на клубната си карта. След потвърждение на регистрацията от нашия администратор, ще може да проверите състоянието на картовата си наличност и лесно да следите натрупаните премии при всяко следващо пазаруване.
Често задавани въпроси
03
Как мога да използвам клубна карта CBA CLUB CARD?
Всеки път когато пазарувате в супермаркети СВА, и предоставяте вашата клубна карта СВА на обслужващия ви касиер, трупате премиите от покупките в картата си.
Каква отстъпка се натрупва, когато пазарувам?
При всяко пазаруване в супермаркети СВА в сметката на притежателя на Клубна карта CBA Club Card се натрупват отсъпки по следната схема: – от 0,01 лв. до 10 лв. натрупани – 1 % отстъпка ( за всяка сума ) – от 10,01 лв. до 30 лв. натрупани – 2 % отстъпка ( за всяка сума ) – от 30,01 лв. до 50 лв. натрупани – 3 % отстъпка ( за всяка сума ) – от 50,01 лв. до 100 лв. натрупани – 4 % отстъпка ( за всяка сума ) – над 100,01 лв. натрупани – 5 % отстъпка ( за всяка сума )
От къде мога да получа клубна карта CBA CLUB CARD?
На касите във всеки супермаркет СВА при запитване за издаване на клубна карта, ще ви предоставят регистрационен формуляр, който да попълните.
Мога ли да пазарувам с натрупаната сума в клубната карта CBA CLUB CARD?
Разбира се, може да използвате натрупаната сума в клубната карта CBA CLUB CARD по всяко време. Необходимо е само да удостоверите самоличността си, предоставяйки на касиера документ за самоличност и след като задължително да се подпишете на касовия бон, в който се използвали цялата или част от сумата натрупана по картата.
Защо не се натрупва отстъпка, когато приключиха сметката ми и проверих касовия бон?
При покупка на тютюневи изделия, алкохолни напитки, ваучери, карти за телефонни услуги, стоки в промоция и стоки с трайно ниски цени, НЕ СЕ натрупват суми в клубна карта СВА CLUB CARD.
Към кого да се обърна, ако имам въпроси относно програма CBA CLUB CARD?
Повече информация за програмата CBA CLUB CARD може да получите на: тел.: 052/ 463 065 или e-mail: karti.cba@gmail.com
Откраднаха или загубих клубната си карта, на кого да съобщя?
При евентуална загуба, кражба или увреждане на Клубната карта, притежателят й следва да уведоми незабавно на тел: 052/463 065 (всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 ч) или да пишете на имейл: karti.cba@gmail.com. "ЦБА" ЕАД не носи отговорност и не възстановява натрупания левов кредит при извършени транзакции до момента, в който не сте обявили, че картата е загубена или открадната.
Искам да ми издадат нова клубна карта CBA CLUB CARD. Какво трябва да направя?
Картата може да бъде подновена само в случай на увреждане или загуба. Необходимо е да се попълни Молба за прехвърляне на левов кредит и да заплатите сумата от 1 лв. Натрупаните към този момент суми в картата ви се прехвърлят в новата пластика, която ще получите на касите в супермаркета, в който сте заявили издаването на нова карта.
Защо картата ми е блокирана?
Когато не използвате клубната си карта повече от 5 месеца системата автоматично я блокира. За да бъде активирана, моля да се обадите на тел. 052/463 065 (всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 ч) или да пишете на имейл: karti.cba@gmail.com.
logo temma bottom
Магазини Игри и кампании Контакти