СВА Club Card

КЛУБНА КАРТА CBA CLUB CARD
01
 Какво представлява клубна карта CBA CLUB CARD?
Какво представлява клубна карта CBA CLUB CARD?
Клубна карта СВА CLUB CARD ви дава възможност да спестявате, докато пазарувате. Колкото повече пазарувате, толкова по-голяма отстъпка получавате
02
Спестяваш до 5%
С натрупаната сума в картата може да пазарувате в супермаркети СВА.
С натрупаната сума в картата може да пазарувате в супермаркети СВА.
Притежателите на клубни карти СВА могат да участват и в различни промоции, игри и томболи.
Често задавани въпроси
03
Как мога да получа клубна карта CBA CLUB CARD?
Нашите служители от гише „Информация“ или от сектор „Каси“ ще ви предоставят регистрационен формуляр, който да попълните във всеки един наш супермаркет.
Как мога да използвам клубна карта CBA CLUB CARD?
Всеки път, когато пазарувате в супермаркети СВА – предоставяйте вашата клубна карта СВА на обслужващия ви касиер. Премиите от покупките ще се натрупват автоматично в картата. Тях може да използвате още същия ден за пазаруване в посочените супермаркети СВА.
Мога ли да пазарувам с клубна карта CBA CLUB CARD?
Да, може да използвате натрупаната сума за пазаруване в супермаркети СВА. Необходимо е да удостоверите самоличността си, като предоставите документ за самоличност и се подпишете на касовия бон.
Каква отстъпка се натрупва, когато пазарувам?
При всяко пазаруване в супермаркети СВА в сметката на притежателя на Клубна карта се натрупват отсъпки по следната схема: – от 0,01 лв до 10 лв натрупани – 1 % отстъпка ( за всяка сума ) – от 10,01 лв до 30 лв натрупани – 2 % отстъпка ( за всяка сума ) – от 30,01 лв до 50 лв натрупани – 3 % отстъпка ( за всяка сума ) – от 50,01 лв до 100 лв натрупани – 4 % отстъпка ( за всяка сума ) – над 100,01 лв натрупани – 5 % отстъпка ( за всяка сума )
Забелязах, че не ми се натрупа отстъпка, когато приключиха сметката ми. Защо?
При покупка на тютюневи изделия, алкохолни напитки, ваучери, карти за телефонни услуги, стоки в промоция и стоки с трайно ниски цени, НЕ СЕ натрупват суми в клубна карта СВА.
Към кого да се обърна, ако имам въпроси относно Програма CBA CLUB CARD?
Повече информация за CBA CLUB CARD може да получите на: тел.: 052/ 463 065 или e-mail: karti.cba@gmail.com
Откраднаха ми клубната карта, на кой да съобщя?
При евентуална загуба, кражба или увреждане на Клубната карта, притежателят й следва да уведоми незабавно на тел: 052/463 065 или 0885/550 709, (всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа). ЦБА АД не носи отговорност и не възстановява натрупания левов кредит при извършени транзакции до момента, в който сте обявили, че картата е загубена или открадната.
Искам да ми издадат нова клубна карта CBA CLUB CARD. Какво трябва да направя?
Картата може да бъде подновена в случай на увреждане, загуба или блокиране. За да се издаде нова карта е необходимо да се попълни Молба за прехвърляне на левов кредит и да се заплати такса от 1 лев. Натрупаните към този момент суми се прехвърлят в новата карта.
logo temma bottom
Брошури Игри и кампании СВА Club Card Магазини Контакти