БиС – Благотворителност и Спорт


БИС провеждат безплатни кондиционни тренировки на открито за хора от всяка възраст и физическа подготовка, както и разнообразни благотворителни кампании от всякакво естество. Целите на БИС са да насърчава активното спортуване на хора във всички възрастови групи, да популяризира масовия спорт и да покаже, че доброто в сърцата на хората не е мираж.

Какво е БиС и какво представлява?

Ние сме БиС – стотици спортуващи, които избират активния начин на живот за по-добро здраве и дух! Провеждаме напълно безплатни кондиционни тренировки на открито за хора от всякакви възрасти и моментна форма. Започнахме с едва 2-ма трениращи през 2014, а този сезон бяхме средно по 250 човека на тренировка. Тази есен стартирахме и в София, а в началото на следващата тренировъчна година започваме и в останалите по-големи градове.

Кой стои зад БиС?

Зад БиС стои вече цял екип от хора – всеки специалист в неговата област. А за спортуващите се грижат 10 човека – треньори с голям стаж и доказани професионалисти. Във Варна – Димо Босев тренира напредналите, Явор Терзийски начинаещите, Ники Добруджански, Ясен Любенов и Валентин Димитров са ментори на средно напреднала група, а Живко Василев води групата за деца. В София това са: Ангел Караиванов, Александър Георгиев, Йордан Христов и Лазар Радков.

Каква е вашата цел?

Нашата основна цел е да насърчим активността сред хората, да промотираме масовия спорт и здравословния начин на живот, да покажем, че спортуването може да е забавно, да се сприятеляваме с различни хора, да помагаме и да се стремим да бъдем по-добри и единни.

Имате толкова много групи. На какъв принцип ги разделяте?

Преди всяка една тренировка правим брифинг, на който оповестяваме всичко най-необходимо. Именно тогава обясняваме подробно какво е най-добро за всеки един от дошлите и всеки сам може да си прецени, според неговите физически възможности и кондиция в коя група да тренира.logo temma bottom
Магазини Игри и кампании Контакти