ЦЯЛОСТЕН ПЕРСОНАЛ за РЕНОВИРАН магазин хранителни стоки Бурлекс Надежда

CBA е най-голямата и прогресираща българска търговска верига в динамично развиващия се сектор на търговията с бързооборотни хранителни стоки. Фирмата притежава над 60 модерни търговски обекта.
След реновирането и модернизирането на поредица от супермаркети, вече и хранителен магазин Бурлекс "Надежда" в гр.София, ж.к"Надежда-4", ул."Екзарх Стефан", до бл.462 може да се похвали с напълно НОВА ВИЗИЯ.
След извършване на ОСНОВЕН РЕМОНТ И РЕКОНСТРУКЦИЯ, търговският обект предстои да отвори врати с нов, модерен облик, предразполагащ удобно, приятно пазаруване и комфортна работна среда.
В тази връзка, Търговска верига CBA, лидер в търговията на дребно с хранителни стоки, набира ЦЯЛОСТЕН ПЕРСОНАЛ – Касиери, Продавачи на щанд, Зареждащ търговска зала, Складов работник.
ВАШАТА КВАЛИФИКАЦИЯ И УМЕНИЯ:
  • Много добри комуникативни умения, приветливо и лъчезарно излъчване;
  • Организираност, умения за работа в екип;
  • Умение за работа под напрежение и разрешаване на проблемни ситуации;
  • Опит в хранителната сфера е предимство.
ПРЕДЛАГАМЕ ВИ:
  • Работно време – на смени, по график;
  • Въвеждащо обучение;
  • Коректно, сигурно и навременно заплащане.
  • Гарантирана, целогодишна заетост;
  • Възможност за дългосрочно развитие във фирма с утвърдени позиции на пазара.
Ние от верига магазини CBA, дори в момент на повсеместна криза, ДАВАМЕ СИГУРНОСТ на нашите служители като ГАРАНТИРАМЕ ЗАЕТОСТ И СВОЕВРЕМЕННО ИЗПЛАЩАНЕ НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА им.
Ако считате, че предложението ни е подходящо за Вас, моля изпратете AВТОБИОГРАФИЯ с приложена СНИМКА. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю!


С кандидатстването си по тази обява, доброволно предоставяте Ваши лични данни и давате съгласието си "ЦБА“ АД да ги обработва за целите на процеса по подбор на служители. Обработването на Вашите лични данни се осъществява в пълно съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 (Общия регламент относно защитата на данните), Закона за защита на личните данни и всички останали приложими нормативни актове.
 

Кандидатствай за работа при нас.
Изпрати своята автобиография тук.
Изптрати CV
Jobs.bg
Контактна форма
Вашето име
Телефон
Email
Качи файл
Запитване
logo temma bottom
Магазини Игри и кампании Контакти СВА търси рекламно лице