Лоялна кампания Brio Mocca Marble


Поради засиленият интерес от страна на клиентите, кампанията ще бъде удължена до 31.03.2024 г. или до изчерпване на наличните количества!

Официални правила за лоялна кампания:

  1. Настоящите Официални правила уреждат провеждането на Лоялна Кампания BRIO Mocca Marble!

  2. Кампанията се провежда на територията на Република България. Списък с обектите, участващи в нея ще откриете на www.cbabg.com

  3. На касата на всеки супермаркет СВА в периода на Лоялната Кампания, всеки потребител може безплатно карта-паспорт.

  4. В периода на Лоялната Кампания от 23.11.2023 г. - 29.02.2024г при пазаруване в супермаркети СВА и достигане на сметка от 10 (десет) лева, получавате 1 стикер, за сметка 20 (двадесет) лева получавате 2 стикера и т.н. Съберете необходимият брой стикери и след залепянето им на обозначените места в картата-паспорт, имате възможност да закупите избран/и продукт/и от Кампанията с отстъпка до 50% от редовната им цена.

  5. Последващото представяне на касова/и бележка/и или комбиниране на касови бележки за достигане на минимална стойност от 10 лв., не дава право на получаване на стикер.

  6. С един паспорт може да закупите до два продукта. Може да използвате неограничен брой карти-паспорт.

  7. Поради засилен потребителски интерес е възможно някои от промоционалните продукти да се изчерпят преди края на кампанията. СВА не гарантира наличността на продуктите във всички свои обекти през целия период на кампанията.

  8. СВА си запазва правото да преустанови и прекрати кампанията при възникване на непредвидени обстоятелства, за което своевременно ще уведоми своите клиенти на www.cbabg.com . Кампанията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки, има само указателна цел.

  9. СВА не носи отговорност за загубени паспорти, стикери.


 

Организатор на играта: ЦБА EАД, ЕИК: 202420609, със седалище и адрес на управлнение: гр. Варна, жк. Аспарухово, бул. Народни Будители 2, ет. 3.Всички Игри и Кампании
logo temma bottom
Магазини Игри и кампании Контакти