За нас

CBA е изцяло българска верига супермаркети, оперираща в градовете Варна, Добрич, Нови Пазар, Девня, Долни Чифлик, Белослав, Провадия, Балчик, Каварна, Велико Търново, Стражица, Габрово, Дряново, Русе, Тутракан и София. В отговор на увеличаващото се търсене от страна потребителите, и благодарение на общите усилия на нашите служители и партньори, успяхме да създадем и развием над 60 модернизирани търговски обекта.

На територията на страната функционират и два собствени логистични парка, а всеки град разполага със свои регионални складови бази, с които се подпомагат и координират доставките. Така успяваме да гарантираме стандартизирано качество и асортимент за всеки потребител, посетил нашите обекти.

В супермаркети СВА ще откриете над 700 артикула под собствена марка СВА – подбрани хранителни и нехранителни стоки, нужни на всяко домакинство, с отлично качество и на изгодна цена.


 

История

Фирмата е основана през далечната 1997 г във Варна. В същата година отваря врати и първият ни магазин.  В годините на растеж постепенно се разширявахме и през 2008 г веригатата от магазини наброяваше повече от 30 обекта във Варна, Девня, Нови Пазар, Белослав и Добрич.

През 2011 г съвместно с община Варна, иградихме първият модерен търговски център в кв. Аспарухово, в който и до днес се помещава един от най-големите ни супермаркети СВА Аспарухово.

В следващите години продължихме да растем и отворихме нови магазини във Велико Търново, Русе, София, Габрово.
2015 г даде началото на новия, по-модерен облик на веригата. Ремонтирахме много от старите ни магазини, за да бъде по-комфортно и удобно пазаруването на нашите клиенти.

В последните 23 години затвърждаваме позицията си на предпочитана българска верига супермаркети и ще продължаваме да работим усилено, за да задържим лоялността на нашите клиенти.

Нашата мисия

Мисията ни е да съумеем да отговорим на промените и предизвикателствата на потребителското търсене като предлагаме изгодни ценови промоции, приятна среда за пазаруване, отлично обслужване.

Като българска верига, част от нашата мисия винаги ще е да работим съвместно с български търговци и производители. Партнираме си успешно с над 700 контрагента.

Планираме да продължим разрастването на веригата, чрез непрекъснато откриване на търговски обекти в цялата страна, за да сме на разположение на повече потребители. Ще продължим да инвестираме усилия в подобряване качеството на обслужване във всички обекти, ще подобряваме предлагания асортимент и ще създаваме атрактивни ценови оферти. По този начин можем да осигурим успешното присъствие и конкурентно развитие на българският бизнес, в търговията на дребно в България. Реклама при нас

Направете нашите клиенти и ваши! Предствете им кои сте вие, с какво вашите продукти или услуги са по-различни, кои са вашите предимства!

Рекламата при нас е изпитан и утвърден начин да привлечете и задържите вниманието на потребителите.

  • Печатна реклама
  • Радио реклама
  • Външна реклама
  • Он-лайн реклама
  • Реклама на мястото на продажба

Наем на търговски площи

При нас ще намерите изгодни оферти за наем на търговски или бизнес площи, както самостоятелни помещения, така и специализирани площи в предкасова зона. Размерът на наеманата площ е според изискванията на наемателя. Наемането на търговски площи при нас е сигурен начин, че нашите клиенти ще станат и ваши!

За повече подробности се свържете с нас на: 052/463 065 и varnacba@gmail.com 
logo temma bottom
Магазини Игри и кампании Контакти