КОИ СМЕ НИЕ?

CBA е най-голямата и бързопрогресираща българска търговска верига в динамично развиващия сектор на продажбите на бързооборотни стоки. Благодарение на неуморния труд на нашите служители и постоянната подкрепа на нашите клиенти СВА е лидер на пазара.СВА покрива над петнадесет града – Варна, Добрич, Нови Пазар, Девня, Белослав, Тутракан, Тервел, Аксаково, Балчик, Каварна, Велико Търново, Стражица, Габрово, Дряново, Русе, Плевен и София.

Фирмата притежава над 50 модерни търговски обекта. На територията на страната функционират и няколко собствени логистични центрове, а всеки град разполага със свои регионални складови бази, с които се подпомагат и координират доставките.

Веригата работи с над 500 контрагенти, като това са предимно български производители. Има и над 700 продукта под собствена марка – съчетание между отлично качество и цена.

НАШАТА СТРАТЕГИЯ

Стратегията на дружеството е да предлага атрактивни ценови промоции, приятно и изгодно пазаруване. Разбира се като българска верига, част от нашата мисия винаги ще е и защитата на българските търговци и производители.Планираме и откриване на нови търговски обекти в цялата страна. Стремежът ни винаги ще е още по-изгодни ценови предложения, обогатяване на предлагания асортимент и подобряване качеството на обслужване във всички аспекти.

Надяваме се, че така българският бизнес в областта на търговията на дребно ще стане още по-конкурентноспособен и успешен и ще съумее да отговори на промените и предизвикателствата на пазара.