Какво да очакваме през годината на Дървения Петел

22293871-chinese-calligraphy-2017-year-of-rooster

2017 г. е  годината на Дървения Петел. Тя ще е доста сложна и противоречива. Същността на тази птица – извикваща слънцето и символизираща огън, в съчетание с дървото, прави една доста взривоопасна комбинация.
Думата конфликт ще бъде определяща за идната 2017 година. Това ще се отнася, както за политически работи, така и за бизнес. За кариеристите, годината обещава повишение и премии. А също и откриване на нови, по-доходни длъжности.

Водолей постигане на целта, изпълнение на съкровени желания. Да се внимава за пречки от страна на роднини. В семейството нещата са същите, обаче има вариант за един бурен флирт за някои от водолейките. Умът ви ще бъде зает изцяло от мимолетни развлечения и хобита. През 2017 г. приходите на Водолея не обещават да бъдат стабилни. Причината за това е, че те не могат да решат дали да ги спестят или да харчат. Погрижете се за здравето си. Спазвайте режим, спете достатъчно, избягвайте стреса, спазвайте диета, тръгнете на фитнес, разхождайте се на чист въздух.


Риби решаване на семеен проблем, свързан със земя и наследство. Откриване на собствен бизнес. Кредит от банка трябва да се взема много, много внимателно. Иначе има опасност да останете на улицата. През 2017 г. Рибите може да открият любовта си в пътуване или чрез Интернет. Тази година рискът и парите за вас са несъвместими понятия, така че не се опитвайте да залагате, не инвестирайте печалбите си в съмнителни начинания. Здравето изисква специално внимание и грижи – не се претоварвайте с работа и физическа активност.


Овен издигане в кариерата. В годината на дървения петел на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашата промяна в настроенията и трудноразбираемото ви поведение. Здравето ви ще зависи изцяло от емоционалното ви състояние. Положителната нагласа помага да заобиколите болестите, а мрънкането и хленченето само ще доведат до изтощение и неразположение.


Телец решаване на здравословни проблеми и сполучлив брак. Годината е доста добра за вас. През 2017 г. Телците ще плуват в океан от нежност и доверие, които преобладават в отношенията с половинката. Всички проблеми, минали недоразумения и негодувания са забравени.Телците трябва да бъдат икономични, защото приходите няма да са толкова големи. Здравословни проблеми не се очакват. Наблегнете на физическите упражнения и редовните прегледи.


Близнаци страхотен финансов удар и блестяща кариера. В любовта бъдете предпазливи, за да не я загубите. Много Близнаци през 2017 г. ще изпитат съмнение в чувствата – както собствените, така и тези на половинката. Тази година Близнаците ще прекарат в работа и притеснения, но усилията ви ще бъдат възнаградени и то толкова много, че ще усетите вкуса на спечелените с упорит труд пари. Внимавайте за здравето си и всячески избягвайте тъгата и депресията – именно оттам могат да тръгват всичките ви заболявания. По-често бъдете в компанията на добри приятели, осигурете си положителни емоции.
Раци намиране на своето истинско място под слънцето и неочаквани пари. Рано е да мислите за стабилни отношения в личния си живот – има твърде много външни обстоятелства и подводни течения. През 2017 г. Раците трябва да бъдат много внимателни, да не влизат в дълг и да върнат всички предишни заеми точно и навреме. Тонусът на организма е склонен към крайности, здравето може да ви изиграе лоша шега, така че трябва сериозно да му обърнете внимание. Заложете на ежедневната рутина, заложете на дозираните упражнения и правилното хранене.


Лъв щастие, късмет, кариера, финансова стабилност, лично щастие. През 2017 г. Лъвовете трябва да не правят прибързани стъпки, да не се водят от страстите и желанието за експерименти. Бъдете верни на партньора си. От финансова гледна точка годината на дървения петел обещава да бъде просперираща, но не се препоръчва да вземате заеми – ще бъде трудно да се справите с тях. Внимавайте и за здравето. Коварна болест може да ви хване. Слушайте тялото си и при първите признаци на болест се свържете с лекар.


Дева дългоочаквано решаване на тежки проблеми и най-накрая – светлина в живота. Натоварването и пълното потапяне в работата не позволяват на Девата да намери много време за любимия човек, което е грешка. Началото на 2017 може да бъде финансово проблематично, но не се притеснявайте – всичко ще се оправи през пролетта. Опитайте се през годината да спестявате от спечеленото, защото през целия период ще има непредвидени разходи. Здравето на Девите обещава да бъде стабилно, но внимавайте за емоционалното си състояние и тонус.


Везни ще решат накрая какво искат от живота и с това ще улеснят околните безкрайно. Личните отношения се очаква да бъдат непостоянни – ту любовен разрив, ту обяснение в любов. Любимите ви през 2017 г. ще бъдат особено нетолерантни по отношение на нетърпението ви и вечните промени в настроението.От финансова гледна точка, на Везните ще им се иска нещо грандиозно – мотото на 2017 г. е „плуваш или се давиш“. Бъдете внимателни! Везните не трябва да подлагат на изпитание здравето си, но вечните нерви могат да доведат точно до това. Опитайте се да запазите емоциите си под контрол, не се паникьосвайте.


Скорпион иначе на Скорпионите им върви винаги, защото използват мозъка си за решаване на проблеми. През 2017 г. Скорпионите ще бъдат носени на вълните на любовта. Те ще се увлекат толкова много, че ще загубят главата си. Финансовото положение на Скорпиона е нестабилно – ту пълно, ту празно. Въпреки това, ако през годината спестявате, ще бъдете в състояние да избегнете напълно кризите. Здравето обещава да не ви подвежда, особено ако спазвате хубав режим на сън и почивка. Запазете спокойствие и премислете начина си на живот, избягвайте излишния стрес.


Стрелец тази енергийна огнена зодия не бива да бъде подценявана. Ако тя отговаря на същността си – мощ, сила, енергия, тя ще преодолее планини и ще прекоси морета. И ще постигне своето. За съжаление, нищо няма да им бъде поднесено на тепсия. Животът на Стрелците е маркиран от преосмисляне на връзката им с любимия и по-реалистичен изглед на нейното качество. Стрелците през 2017 г. ще успеят да получат различни заеми и кредити, но си струва да бъдете внимателни – грешките могат да ви струват скъпо. Здравословни проблеми не се очакват, но дръжте емоциите под контрол – нервната ви система няма да ви прости постоянните шокове.


Козирог тази година ще е преломна в живота ви. Ще си заминат неприятностите, ще се решат сериозни проблеми и ще настъпят мир и тишина. За тези, които вече отдавна са решили своите проблеми, година на голям старт и успех абсолютно във всички начинания. 2017-та може да донесе на Козирога сериозни промени в личния си живот – среща с неговата истинска половина. Бъдете готови да си загубите ума и да се влюбите безпаметно. Ще се появят допълнителни доходи. Здравето ви може да пострада, ако не спазвате редовна диета и не правите физически упражнения. Във всичко спазвайте правилната мярка.