Официални правила на Лоялна кампания TED BED и СВА

 

Условия на промоцията:

1. Пазарувайте в СВА от 10.02.2017 г. до 10.04.2017 г. и за всеки 5 лв. от вашата сметка събирайте по 1 бонус-стикер! Стикерите могат да бъдат събирани до 10.04.2017 г. Попълнените паспорти използвайте за получаване на промоционалните продукти ТЕД до 20.04.2017 г!

2. Изисквайте вашите бонус-стикери директно на касата на обекта CBA, в който сте направили своята покупка над 5 лв.

3. Със събраните и залепени на обозначените места бонус-стикери имате възможност да закупите избраните от вас продукти за сън на ТЕД на промоционална цена!

4. Паспортът, който е безплатен, може да намерите на касова зона или на гише “Информация” във всички супермаркети CBA.

5. След като съберете и залепите необходимия брой бонус-стикери, предайте паспорта на касата и спестете до 62% от редовната цена на избрания от вас артикул.

6. Продукти за сън на ТЕД може да закупите и без бонус-стикери на редовни продажни цени. 7. Попълнените паспорти с бонус стикери не могат да бъдат копирани или заменяни срещу паричната им равностойност. Те могат да бъдат използвани единствено за целите на промоцията.

8. Паспортите ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.

9. CBA си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевремено ще уведоми своите клиенти.

10. CBA си запазва правото да променя правилата на акцията във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевремено ще уведоми своите клиенти. Промоцията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки правила има само указателна цел.

11. CBA не носи отговорност за загубени паспорти и стикери.

12. При изчерпване на количествата на промоционалните артикули, те ще бъдат заменени с алтернативни такива.

За въпроси относно продуктите за сън на ТЕД – ted.bg – 070019600