Официални правила на Лоялна кампания СВА и INNOLIVING

 

cba innoliving

 

 

Условия на промоцията:

1. Пазарувайте в СВА от 05.07.2017 г. до 05.10.2017 г. и събирайте бонус-стикери! За всеки 5 лв. от Вашата сметка – получавате 1 бонус-стикер.

2. Изисквайте вашите бонус-стикери директно на касата на обекта CBA, в който сте направили своята покупка над 5 лв.

3. Със събраните и залепени на обозначените места бонус-стикери имате възможност да закупите избраните от вас италиански уреди за здраве и красота Innoliving на промоционална цена!

4. Паспортът, който е безплатен, може да намерите на касова зона във всички супермаркети CBA.

5. След като съберете и залепите необходимия брой бонус-стикери, предайте паспорта на касата и спестете до 40% от редовната цена на избрания от вас артикул.

6. Уредите може да закупите и без бонус-стикери на редовни продажни цени.

7. Попълнените паспорти с бонус-стикери не могат да бъдат копирани или заменяни срещу паричната им равностойност. Те могат да бъдат използвани единствено за целите на промоцията.

8. Паспортите ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.

9. CBA си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевремено ще уведоми своите клиенти.

10. CBA си запазва правото да променя правилата на акцията във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевремено ще уведоми своите клиенти. Промоцията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки правила има само указателна цел.

11. CBA не носи отговорност за загубени паспорти и стикери.

12. Промоционалните артикули могат да бъдат закупени в периода от 05.07.2017 г. до 15.10.2017 г. или до изчерпване на количествата в супермаркети СВА.

13. СВА си запазва правото да прекрати промоцията във връзка с изчерпване на количествата, като обяви предварително информацията на сайта и в магазинната мрежа.

За въпроси и рекламации относно продуктите: „Ню вижън бутик“ ЕООД

e-mail: office@nvb-bg.com, 02/962 86 86

 

 

Изберете своя продукт за здраве и красота Innoliving с доказано италианско качество, стил и компактни размери:

 

plakat