Oткрийте през целия Юли месец в супермаркети СВА  продукти

Bref Power Activ  4×50 г + Bref WC Gel 700 мл 

на специалната  цена от 7,49 лв!

Запознайте се с историята на Bref ot 1968 г. до днес

1968:ПЪРВОТО WC БЛОКЧЕ

Хенкел представя на немския пазар първото Хенкел WC блокче с конусовидна форма, което се закача на ръба на тоалетната чиния. Това WC блокче революционизира пазара за продукти за хигиена, като осигурява хигиенична чистота и свежест с всяко пускане на водата и то за няколко семдици.

ОТ 1975 ДО 2000 ГОДИНА:ПРЕВРЪЩАНЕТО ВЪВ WC ЕКСПЕРТ

На базата на многобройни проувания насочени към разбиране нуждите на потребителите, когато става дума за хигиена и чистота на тоалетната, Хенкел лансира различни решения за тоалетната като почистващи гелове, WC таблетки за поставяне в резервоара за вода, WC блокчета с 2 камери, WC таблетки.

2002:ИНОВАТИВНА ДВОЙНА ТЕХНОЛОГИЯ

За повечето потребители, дълготайния свеж аромат и доказаната чистота са есенциални нужди, когато става дума за продукти за почистване на тоалетна.
За да се изпълнят тези изсиквания, до този момент бяха необходими 2 продукта: освежител за въздух и гел за почистване на тоалетната. През 2002 Хенкел лансира Bref Duo Aktiv: първият течен освежител с 2 отделни камери: една за почистване и една за освежаване.

На базата на многобройни проувания насочени към разбиране нуждите на потребителите, когато става дума за хигиена и чистота на тоалетната, Хенкел лансира различни решения за тоалетната като почистващи гелове, WC таблетки за поставяне в резервоара за вода, WC блокчета с 2 камери, WC таблетки.

2010:РЕВОЛЮЦИОННИТЕ POWER AKTIV ТОПЧЕТА

Хенкел лансира революционне WC продукт: Bref Power Aktiv! Той предлага мощна формула с 4 действия: силна почистваща пяна, действа против варовик, предпазва от мръсотия и дава екстра свежест! Потребителите по целия свят също го оценяват, зардаи естетичния му дизайн, удобство и свежи и приятни аромати. От момента на лансирането през 2010 Хенкел е произвел повече от 1,000,000 опаковки и ги е дистрибутирал в повече от 50 държави.

2012:ЛАНСИРАНЕТО НА ТОПЧЕТАТА СИНЯ ВОДА

Благодарение на синята вода, Bref Blue Aktiv видимо поддържа чистотата и свежестта на твоята тоалетна дори между пусканията на водата. Как? След като пуснеш водата кошниката я събира, обогатява с активни съставки и я освобождава в края на пускането на водата. Доказателството за действието му е синята вода, съдържаща активни съставки, които остават в твоята тоалетна за на-добрата чистота и свежест дори между пусканията на водата!

2012:БАНДАТА МЕЧТАТА НА ТОПКИТЕ

Bref WC разработва успешна дигитална кампания, като създава Бандата Мечтата на Топките: 4 секси момчета и всяко от тях представлява едно от 4-те действия на формулата на Bref Power Aktiv. С Димитър блестящия, Марселиус гранитния Маркус екстра свежия, Алехандро защитника. Кампанията е лансирана на глобално ниво и от тогава клипчетата имат повече от 20 милиона гледания, като демонстрират, че с Bref тоалетната не е драма!

2013:ЛАНСИРАНЕТО НА 6X BREF POWER GEL

Bref WC лансира силната си формула: Bref 6x Effect Power- гелове за почистване на тоалетната. Тази гама мощно таргетира някои от най-големите проблеми в тоалетната като ръжда, мръсотия, петна от урина, неприятна мирисмя и отлагания на котлен камък и ти помага да осигуриш хигиенично чиста и свежа тоалетна без много усилия!

2015:ДА ИЗБЯГАШ КЪМ ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

Bref WC лансира Bref Power Aktiv Escapes гамата си. С цветните топчета и екзотични аромати, избягвате към екзотична дестинация с всяко пускане на водата!

2016:BREF POWER AKTIV С ПОДСИЛЕН АРОМАТ

Последната иновация от Bref WC блокчета: Bref Power Aktiv с подсилен аромат сега с ултимативно ядро заредено с 40% повече парфюв в сравнения с външната обвивка, което осигурява свежест всеки път като пуснеш водата! Благодарени на новата си система, Bref Power Aktiv с подсилен аромат поддържа силен и интензивен аромат през целия период на употреба на продукта. Като резултат, тоалетната ти е свежа от първото до последното пускане на водата.