logo cba

ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ щанд топла точка

в района на кметство Приморски

CBA е най- прогресиращата българска търговска верига, притежаваща над 80 модерни търговски обекта с обща площ над 55 000 кв. м. Последните 2 години веригата е открила над 2 000 работни места, обслужващи над 120 000 семейства. Според актуални изследвания веригата е с най-висок ръст на печалбата за последните години и с един от най- високите ръстове на обороти в бранша на бързооборотни стоки в цялата страна.
Служителите, които работят при нас са най-ценния капитал на компанията. В тях се крие потенциалът за бъдещото развитие на фирмата. Работата в една бързо развиваща се компания с добър имидж, само по себе си, е стимул за служителите. Във фирмата работят квалифицирани и амбициозни млади хора, които имат възможност да се развиват в среда на колегиалност, сътрудничество и единство в целите.
Във връзка с разширяването на дейността си Търговска верига CBA, лидер в търговията на дребно с хранителни стоки, търси да назначи отговорнa и енергична личност за позицията ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ на щанд топла точка в магазин CBA на гр. Варна, ул. „Царевец“ 38, в района на кметство Приморски.

ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:
– обслужва и консултира клиенти;
– подготвя кухненска продукция при спазване на утвърдени технологии, рецепти и грамажи;
– отговаря за излагането на готовата продукция;
– следи наличностите на хранителните суровини и полуфабрикати;
– следи търговския вид на стоките;
– участва в поддържането на хигиената на работното място.

ИЗИСКВАНИЯ:
– средно образование;
– желание и умение за работа в екип;
– опит в готвенето на големи количества храни;
– организираност и самодисциплина;
– опит в сферата е предимство;
– познания в хигиенно-санитарните изисквания за приготвяне на ястия и правилата за правилно съхранение на хранителни суровини.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:
– коректно, навременно заплащане;
– дългосрочна заетост.

МОЛЯ, ИЗПИСВАЙТЕ АДРЕСА СИ ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ!!!

Ако смятате, че това е подходяща възможност за Вас, изпратете автобиография с приложена снимка на cba_hr@abv.bg

Ще се свържем само с одобрените кандидати. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.