Вземи посокиЕкспортиране като KML за Google Earth/Google MapsОтваряне на самостоятелна карта в режим на цял екранСъздай QR код изображение за самостоятелна карта в режим на цял екранЕкспортиране като GeoJSONЕкспортиране като GeoRSS
гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 82

loading map - please wait...

гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 82 43.212001, 27.906771 СВА - ВЛАДИСЛАВгр. Варна, бул. Владислав Варненчик 82 (Указания)

адрес: гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 82

работно време: всеки ден от 07:00 до 22:00 ч

телефон за контакт: 0882/ 45 45 47

Супермаркетът е с идеална локация, разполага с 3 каси.  Намира сен на бул. Владислав Варненчик, който е основна пътна артерия на града. Районът е много оживен и поради факта, че там се намира ОУ П.Р. Славейков, Районен съд гр. Варна, Хирургическа болница проф. Темелков, Societe Generale Експресбанк и др. институции. Обектът предлага на своите клиенти предпочитани и специално селектирани марки, осигурени от доказани доставчици и производители. Клиентите могат да намерят и изобилие от над 700 продукта със собствена марка – съчетание между отлични качество и цена. Супермаркетът разполага със специализирани сектори за плодове и зеленчуци, пакетирано месо и деликатеси, кът за вино, сектор за козметика.

Не на последно място – търговският обект е с нов модерен дизайн и интериор и уютна атмосфера.

Начин на плащане:

В обекта може да платите в брой, с дебитна, кредитна карта, ваучери за пазаруване или карта за лоялна програма.

karti_plashtane_+1

vaucheri_+1