Вземи посокиЕкспортиране като KML за Google Earth/Google MapsОтваряне на самостоятелна карта в режим на цял екранСъздай QR код изображение за самостоятелна карта в режим на цял екранЕкспортиране като GeoJSONЕкспортиране като GeoRSS
гр. Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 235

loading map - please wait...

гр. Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 235 43.242560, 27.847651 СВА - КАЙСИЕВА ГРАДИНАгр. Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 235 (Указания)

адрес:  гр. Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 235

работно време: всеки ден от 07:00 до 22:00 ч

телефон за контакт: 052/463 255

Супермаркетът се намира в новопостроена жилищна сграда, в непосредствена близост до детска градина и главен булевард.  Обектът разполага с 3 броя касови зони, предлага богат асортимент, удобно пазаруване и приятна атмосфера. Магазинът предлага на своите клиенти предпочитани и специално селектирани марки, осигурени от доказани доставчици и производители. Клиентите могат да намерят и изобилие от продукти със собствена марка СВА – съчетание между качество достъпна цена. Супермаркетът разполага с кулинарен щанд за прясно приготвена храна, специализиран сектор за плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, кът за маркови напитки и тютюневи изделия и вино,  сектор за козметика. Не на последно място – търговският обект е с модерен дизайн и интериор, уютна за пазаруване атмосфера.

Допълнителни услуги:

– кулинарна витрина;

– мелене и рязане на месни продукти;

– банкомат;

Начин на плащане:

В обекта може да платите в брой, с дебитна, кредитна карта, ваучери за пазаруване или карта за лоялна програма.

karti_plashtane_+

vaucheri_+