_DSC0421За нас 2014 г приключи с отваряне на нов, модерен супермаркет в гр. Варна. На 22-ри Декември отвори врати СВА Зелени камъни. Той се намира в ж.к. Трошево ул. Младежка бл. 39 (бившето заведение Зелени камъни) и ще обслужва клиенти всеки ден от 07:00 до 22:00 ч.

Клиентите на новия супермаркет могат да се възползват от атрактивните промоции и богатия асортимент от пресни зеленчуци, млечни и месни продукти, захарни изделия, прясно приготвена храна за дома и други продукти за ежедневна употреба с отлично качество и добра цена.

За да отговорим на променящите се и нарастващи нужди на своите клиенти, ние залагаме на иновативни предложения с промоциите си като седмични брошури с атрактивни промоции на стоки от първа необходимост, както и стоки за дома, продуктови дегустации, продукти с макси опаковка и др._DSC0433

За нас качеството на продуктите, които предлагаме е от изключително значение. За него се следи постоянно, за да сме сигурни, че предлагаме най-доброто на нашите клиенти.

През новата 2015 година предвиждаме отваряне на нови обекти и ремонтиране на настоящите. Намирането на най-добрите локации за магазините, най-добрите стоки и доставчици, любезно и качествено обслужване на клиентите, висок стандарт на услугите на всички нива остават главен приоритет.