13На 30.04.2015 г. отвори врати СВА Пазара в град Велико Търново, ул. „България“ № 1. Търговският обект бе затворен за реконструкция и разширяване и вече разполага с поголяма търговска площ, обновен и модерен облик, предразполагащи удобно, приятно и комфортно пазаруване. След реновирането и модернизирането на поредица от супермаркети, вече и СВА Пазара може да се похвали с нова визия, за радост на всички свои клиенти.

Супермаркетът е с идеална локация, разполага с 6 каси и удобен паркинг. Обектът предлага на своите клиенти предпочитани марки, осигурени от доказани доставчици и производители. Клиентите могат да намерят и изобилие от над 700 продукта със собствена маркасъчетание между отлични качество и цена. Супермаркетът разполага и с кулинарен щанд за прясно приготвена храна, специализирани сектори за плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, кът завино и алкохолни напитки, рибен щанд.

Всички посетители имат възможността да се насладят на новата, приятна и модерна атмосфера, да се възползват от много изгодни промоции и уникални топ предложения.

В деня на откриването от веригата подготвихме много приятнии вкусни изненади за всички.

С мисъл за клиента и следвайки стремежа за подобряване на качеството на обслужване във всички аспекти в търговските обекти, разбира се продължаваме традициятапредстои обновяване и на други супермаркети от веригата.12

Като българска верига, част от мисията ни е защитата на българските търговци и производители, именно затова и слогъна ни  е: СВАбългарските супермаркети!