Търсете в CBA стикерен албум „Опознай България“!

korica004

Научи повече за България! Учи и се забавлявай!

Родината ни е невероятно късче от рая! Всеки е чувал израза „Опознай родината, за да я обикнеш!“. Това е напълно вярно. В подкрепа именно на тази родна обич и привързаност, ние от СВА създадохме този проект. Желанието ни е албумът да пробуди любопитство в децата и да запали в тях огъня на родолюбието. Албумът ще бъде интересен и за родителите, тъй като в него има побрани много любопитни факти.

Стикер албумът „Опознай България“ е разделен на теми: от представянето на България на картата на света през нейния животински и растителен свят, природни феномени, исторически събития, традиции и обичаи, чак до едни от най-значимите ни спортни постижения.

Ако попълните липсващите в албума изображения със стикерите за събиране, вие ще държите в ръцете си една енциклопедия на България, каквато е добре да присъства в библиотеката на всеки български дом. Албумчето ще донесе много забавление за вас и вашето дете, но освен това ще ви донесе и много знание.

Търсете стикерен албум „Опознай България“ в магазини CBA от 20.09.2017 до изчерпване на количествата! Албумът се предлага на цена 2,90 лв.

Албумът включва 25 теми за България с много информация и любопитни факти, а изображенията трябва да допълните като залепите 120те стикера за колекциониране. За всяка покупка на стойност 10 лв. в магазини СВА получавате безплатно пакетче с 5 стикера. Пакетче със стикери можете да закупите и на цена 1 лв.

Съдържание на албума :

sd

 Пълен списък с магазините, участващи в кампанията можете да намерите тук https://cbabg.com/vizh-nay-blizkiya-do-teb-magazin .

Пожелаваме ви приятно четене и колекциониране!