Открийте предимствата на готвене върху гранитно покритие и приятното усещане на меките на допир дръжки на съдовете от колекцията Nature на Bergner. Kолекцията Nature на Bergner се отличава с качество и външен вид, вдъхновени от природата. Характерни за тази дизайнерска линия са материалите, наподобяващи дърво и камък.

Кампанията Bergner за лоялни клиенти на СВА се провежда от 30.10.2017 г. до 30.01.2018 г. в супермаркетите от веригата. За всеки 5 лв. от вашата сметка получавате 1 бонус стикер. С официалните правила на кампанията можете да се запознаете по-долу.

tigani

Официални правила на кампанията:
1. Пазарувайте в СВА от 30.10.2017 г. до 30.01.2018 г. и събирайте бонус-стикери. За всеки 5 лв. от Вашата сметка – получавате 1 бонус-стикер.
2. Изисквайте вашите бонус-стикери директно на касата на обекта CBA, в който сте направили своята покупка над 5 лв.
3. Със събраните и залепени на обозначените места бонус-стикери имате възможност да закупите избраните от вас артикули Bergner до 15.02.2018г. на промоционална цена.
4. Паспортът, който е безплатен, може да намерите на касова зона във всички супермаркети CBA.
5. След като съберете и залепите необходимия брой бонус-стикери, предайте паспорта на касата и спестете 50% от редовната цена на избрания от вас артикул.
6. Артикули Bergner може да закупите и без бонус-стикери на редовни продажни цени.
7. Попълнените паспорти с бонус-стикери не могат да бъдат копирани или заменяни срещу паричната им равностойност. Те могат да бъдат използвани единствено за целите на промоцията.
8. Паспортите ще бъдат отстранени, ако не отговарят на условията на промоцията, при повреда или фалшификация.
9. CBA си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевремено ще уведоми своите клиенти.
10. CBA си запазва правото да променя правилата на акцията във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевремено ще уведоми своите клиенти. Промоцията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки правила има само указателна цел.
11. CBA не носи отговорност за загубени паспорти и стикери.
12. Промоционалните артикули могат да бъдат закупени в периода от 30.10.2017 г. до 15.02.2018 г. или до изчерпване на количествата в супермаркети СВА.
13. ЦБА АД си запазва правото да прекрати промоцията във връзка с изчерпване на количествата, като обяви предварително информацията на сайта и в магазинната мрежа.