4На 22 май в
9 часа – открихме на СВА Русе Хали в град Русе, ул. „Александровска“ № 93. Търговският обект бе затворен за реконструкция и вече е с нов, модерен облик, предразполагащ удобно, приятно и комфортно пазаруване. След реновирането и модернизирането на поредица от супермаркети (включително и СВА в квартал Дружба), вече и СВА Русе Хали може да се похвали с нова визия, за радост на всички свои клиенти. 

Супермаркетът е с идеална локация, разполага с 8 каси.  Обектът предлага на своите клиенти предпочитани марки, осигурени от доказани доставчици и производители. Може да намерите изобилие от над 700 продукта със собствена марка – съчетание между отлични качество и цена. Супермаркетът разполага и с кулинарен щанд за прясно приготвена храна, суши щанд, специализирани сектори за плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, кът за вино и алкохолни напитки, рибен щанд, сектор за козметика.3

Всеки посетител ще имат възможността да се наслади на новата, приятна и модерна атмосфера, да се възползва от много изгодни промоции и уникални топ предложения.

В деня на откриването зарадвахме своите клиенти с много музика, весело настроение и подаръци. Талантливата Тереза огласи центъра на града с внушителния си глас.

 

Двама си тръгнаха с чисто нови таблети, един стана притежател нa плейстейшън. Приготвихме още и: барбекюта, сандвич-тостери и много други подаръци, както и лакомства. Всички клиенти имаха възможността да се включат и в играта за чисто нов скутер Пежо, но късметлията беше само един – Мария Астърджиева.DSC_0018

Лентата преряза кмета на Русе – г-н Пламен Стоилов.5

Щастливи сме, че успяхме да предложим на клиентите си от град Русе нов и модерен супермаркет точно за 24 май. Освен това, знаеки колко емблематична е сградата на старите Хали за русенци, ще продължаваме традицията и в центъра на града ще има удобен супермаркет, който жителите на Русе заслужват.