Супермаркет СВА Базар Левски отвори врати с нова, модерна визия!


На 20 ноември, открихме супермаркет СВА Базар Левски в град Варна, бул. „Васил Левски”№ 35.

Търговският обект бе затворен за реконструкция и вече е сDSC_6877 нов, модерен облик, предразполагащ удобно, приятно и комфортно пазаруване. След реновирането и модернизирането на поредица от супермаркети вече и СВА Базар Левски може да се похвали с нова визия, за радост на всички свои клиенти.

Обновеният супермаркет е с идеална локация, разполага с 6 каси. Обектът предлага на своите клиенти предпочитани и специално селектирани марки, осигурени от доказани доставчици и производители. Клиентите могат да намерят и изобилие от над 700 продукта със собствена марка – съчетание между отлични качество и цена. DSC_0898

Супермаркетът разполага и с кулинарен щанд за прясно приготвена храна, специализирани сектори за плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, кът за вино, рибен щанд, сектор за козметика. За ценителите – специализиран Tobacco shop: маркови напитки, тютюневи и захарни изделия и ароматно и неустоимо кафе. Разбира се, за улеснение на клиентите, в обекта ще се предлагат и много други допълнителни услуги, за да е лесно и удобно пазаруването. Не на последно място – търговският обект е с нов модерен дизайн и интериор и уютна атмосфера, а всичко това прави СВА Базар Левски – супермаркет от ново поколение.DSC_6899

Всички посетители имат възможността да се насладят на удобното и модерно пазаруване и да се възползват от много изгодни промоции и уникални топ предложения, както и да пробват късмета си в томбола с много награди.

Щастливи сме, че може да предложим на своите клиенти нов и модерен супермаркет точно в навечерието на най-светлите християнски празници. Именно за това сме подготвили безброй промоции и изненади към клиентите ни.


С мисъл за клиента и следвайки стремежа за подобряване на качеството на обслужване във всички аспекти в търговските обекти, продължаваме традицията – предстои обновяване и на други супермаркети от веригата.