DSCN9944Коя е най-хубавият автомобил? – отговрорът, както се досещате е: новия и подарения!

Чаровната Сибила Захариева,  си тръгна с нов автомобил от „СВА „. Представители на ръководството на веригата връчиха ключовете на „Шкода Ситигоу“ на младото момиче на 23 януари 2015 г.

Тегленето на печелившите от играта „Ела в СВА и можеш да спечелиш кола или пълен хладилник с продукти СВА“ се проведе на 09.01.2015 г., в присъствието на нотариус.

Сибила Захариева се сдоби с чисто нов автомобил, а Румяна Джонова вече има нов хладилник, при това от веригата се погрижиха той да е пълен с продукти СВА.

Връчването на голямата награда в петък,  в супермаркет СВA Търговски парк, бе предшествано от много весело настроение,  изненади и допълнителни подаръци за присъстващите клиенти.

От СВА са подготвили още много игри,  томболи,  изненади и разбира се изгодни промоции и през новата година за всички свои клиенти.

CBA е най-голямата и бързопрогресираща българска търговска верига в динамично развиващия сектор на продажбите на бързооборотни стоки.DSCN9907

СВА покрива над петнадесет града в цялата страна и притежава над 60 модерни и удобни супермаркета, като разбира се предстои отварянето и на нови магазини и през тази година. Като българска фирма, част от мисията на веригата е защита на българските търговци и производители, именно затова и слогъна на веригата е: СВА – българските супермаркети!